Negociació. Mesa Sectorial sanitat

Info. Mesa Sectorial de Sanitat. Negociació.  Calendari.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha anunciat els següent calendari de negociació per al període Març - Juliol 2018. Amb el desenvolupament d'aquesta negociació, INTERSINDICAL SALUT, considera que és pot avançar d'una manera important en la consecució i consolidació d'importants fites per al personal. Aspectes que INTERSINDICAL SALUT ha reivindicat insistentment en la negociació.

Info. Mesa Sectorial de Sanitat. Negociació.  Calendari.
23 / 02 / 2018 | Intersindical Salut

CALENDARI DE NEGOCIACIÓ.

Adaptació i reforma de les normes de Carrera i Desenvolupament professional. Centrat principalment en:

1r. Integració del personal temporal.
2n.Simplificació dels sistemes d'avaluació i valoració.

INTERSINDICAL SALUT, aborda la negociació de tots aquest reptes amb les idees clares i les iniciatives treballades, coneguem la sanitat pública valenciana, i proposem alternatives de futur

  Comissió Tècnica del Centre de Transfusions.

  Amb l'objecte d'abordar les condicions de treball i organitzatives d'aquestes unitat especials.

   Comissió Tècnica de Salut Pública.


    Comissió Tècnica de Selecció i Provisió.

    Desenvolupament normatiu del Decret 192/2017

     Creació de l’òrgan superior de selecció de personal i desenvolupament de les seues funcions. La Comissió Assessora de Selecció de Personal.

     Barem aplicable a los processos de Selecció.


     Regulació i aplicació de les mesures 5.6 i 5.9 del Pla d’igualtat per a les professionals del sistema sanitari valencià en situació d’adaptació del lloc de treball per risc d’embaràs.

     Les dones en situació de risc d’embaràs que estiguen en situació de suspensió o adaptació del seu lloc de treball per aquest motiu no suporten la minoració econòmica que comporta estar en esta situació, provocada per deixar de percebre els complements que hi tenia assignats pel seu treball abans de la situació d’embaràs.

     Intersindical Salut es felicita especialment per la negociació d’aquest assumpte, després de impulsar la incorporació d’aquestes mesures al Pla d’Igualtat de la Conselleria i haver demanat la seua aplicació en tots els fòrums de negociació possibles. És una bona noticia per a la sanitat valenciana, per que amb aquesta negociació totes les persones que formem la plantilla de la sanitat pública valenciana serem una mica més iguals.


      Estudi de propostes per la solució del transport del personal sanitari.

      Volem abordar solucions al problema del transport del personal sanitari, sobre tot de primària, en els seus desplaçaments a fer l’atenció domiciliaria.
      Intersindical Salut, també abordarà en aquesta comissió el problema de la segurerat d’aquest personal en l’àmbit del domicili de l’usuari.

       Modificació del Decret de Productivitat.

       On impulsarem mesures per anar a un sistema de productivitat operatiu, que supose un veritable revulsiu per al personal, amb una dotació econòmica seriosa i amb uns elements d’avaluació que siguen clars i comprensibles per tot el personal.

        Negociació del Decret de Categories professionals

        S’ha de negociar la incorporació de noves categories, tenim pendent de finalitzar els treballs de la comissió tècnica per a la creació del coordinador de personal tècnic superior

        En aquesta comissió, Intersindical Salut, vol, a més de tractar les noves categories, també abordar la situació de les categories que es declaren o van ser declarades a extingir. Volem una definició del procés des de la declaració a extingir fins la desaparició definitiva de la categoria, que passa amb les funcions, amb les persones que les desenvolupen, amb el personal d’altres categories que ha d’assumir noves càrregues de treball. Tot açò ha de plasmar-se en una nova reglamentació, per que la existent no ha aportat solucions.


         Pla per a la reconversió de los nomenaments d’Atenció Continuada en places estructurals.

         En aquest punt tenim un altre afer d’importància rellevant, es tracta de eliminar la contractació per personal facultatiu, sobretot en primària, que sols efectuen treballs en torn de guàrdia. Aquests tipus de nomenaments estan envoltat d’una gran polèmica i de seriosos dubtes sobre el seu enquadrament legal.

         Intersindical Salut, ja va abordar aquest tema en el marc de la negociació del Pla d’Ordenació de Recursos Humans, i ara sembla que la conselleria en ha agafat el guant per incidir en la solució d’aquest problema.

         Nosaltres proposem una adequada planificació de les necessitats de personal facultatiu en primària, amb una reducció de cups assignats i amb uns equips humans amb capacitat de donar cobertura a les necessitats d’atenció continuada del seu àmbit.


         La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública s’ha hagut de plegar a la negociació de tots aquest reptes, alguns d’ells necessaris per a la supervivència del propi sistema sanitari públic. INTERSINDICAL SALUT, aborda la negociació de tots aquest reptes amb les idees clares i les iniciatives treballades, coneguem la sanitat pública valenciana, i proposem alternatives de futur per a totes i tots.

         Us mantindrem informats, ens trobaràs a la nostra web.
         salut.intersindical.org.

         negociació mesa sectorial de sanitat         Deixa un comentari


         • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
         • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
         • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
         • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
         • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
         • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.