Formació
Acció Sindical.
Negociació. Mesa Sectorial sanitat

REUNIÓN MESA SECTORIAL PARA INFORMAR SOBRE LA ADMINISTRACIÓN DE LA VACUNA COVID / REUNIÓ MESA SECTORIAL PER A INFORMAR SOBRE LA ADMINISTRACIÓ DE LA VACUNA COVID

REUNIÓN MESA SECTORIAL PARA INFORMAR SOBRE LA ADMINISTRACIÓN DE LA VACUNA COVID / REUNIÓ MESA SECTORIAL PER A INFORMAR SOBRE LA ADMINISTRACIÓ DE LA VACUNA COVID
13 / 01 / 2021 | Intersindical Salut

REUNIÓN MESA SECTORIAL PARA INFORMAR SOBRE LA ADMINISTRACIÓN DE LA VACUNA COVID


• Se va a abrir una Bolsa extraordinaria para el personal jubilado entre 65 y 70 años, por si fuera necesario para atender la vacunación de la población en general, en el momento llegaran las vacunas masivamente y vacunados ya los grupos de vacunación designados como prioritarios.
• El personal de Atención Especializada que desee participar en los módulos de productividad de Atención Primaria para dar cobertura a la vacunación Covid, debe dirigir solicitud a la Dirección de Enfermería de su departamento, por si fuera necesaria su participación en las mismas condiciones de retribución que se estableció en la reunión de Mesa Sectorial del 28 de diciembre de 2020, teniendo en cuenta el orden de prelación establecida en dicha reunión. Próximamente se publicará en el DOGV estos módulos de Atención Primaría.
• En la actualidad se destinan 30.000 vacunas semanales (Pfizer)para esta Comunidad. Siendo vacunados hasta el momento los dos primeros grupos de vacunación (Residentes y personal sanitario y socio-sanitario y personal sanitario de 1a línea). Hasta hoy y desde que se inicio el periodo de vacunación se han vacunado 32.000 sanitarios.
• Hoy han llegado 1.500 vacunas de Moderna, que sus especiales condiciones de almacenaje se van a distribuir exclusivamente estas primeras dosis en los HACLES.
• La planificación de la vacunación es modulable debido a que no puede preverse con demasiada antelación las vacunas que van llegando.

Modelo de solicitud para módulos de vacunación:

https://drive.google.com/file/d/1hmuhekfxrOKY4DUhHQ0oQ75tYQEh5_qI/view?usp=sharing

//

REUNIÓ MESA SECTORIAL PER A INFORMAR SOBRE LA ADMINISTRACIÓ DE LA VACUNA COVID

• S'obrirà una Borsa extraordinària per al personal jubilat entre 65 i 70 anys, per si fóra necessari per a atendre la vacunació de la població en general, en el moment arribaren les vacunes massivament i vacunats ja els grups de vacunació designats com a prioritaris.
• El personal d'Atenció Especialitzada que desitge participar en els mòduls de productivitat d'Atenció Primària per a donar cobertura a la vacunació Covid, ha de dirigir sol·licitud a la Direcció d'Infermeria del seu departament, per si fóra necessària la seua participació en les mateixes condicions de retribució que es va establir en la reunió de Mesa sectorial del 28 de desembre de 2020, tenint en compte l'ordre de prelació establida en aquesta reunió. Pròximament es publicarà en el DOGV aquests mòduls d'Atenció Prevaldria.
• En l'actualitat es destinen 30.000 vacunes setmanals (Pfizer). per a aquesta Comunitat. Sent vacunats fins al moment els dos primers grups de vacunació (Residents i personal sanitari i soci-sanitari i personal sanitari de 1a línia). Fins avui i des que s'inicie el període de vacunació s'han vacunat 32.000 sanitaris.
• Avui han arribat 1.500 vacunes de Moderna, que les seues especials condicions de magatzematge es distribuiran exclusivament aquestes primeres dosis en els HACLES.
• La planificació de la vacunació és modulable pel fet que no pot preveure's amb massa antelació les vacunes que van arribant.

Model de sol·licitud per a mòduls de vacunació:
http://drive.google.com/file/d/1EK1SqSrqflOm50ZN5npNAxX_YPHyPn6P/view?usp=sharing

vacuna reunión mesa sectorial covidDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.