Notícies de Intersindical Salut


Oposicions
OPE: COSSOS ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L’ESTAT

dimecres 19 juny 2019 11:55 h | Comenta la noticia


INTERSINDICAL SALUT GUANYA SENTÈNCIA PER CESSAMENT INDEGUT EN CONTRACTACIÓ PER SUBSTITUCIÓ

dilluns 10 juny 2019 13:40 h | Comenta la noticia

Intersindical Salut continua sumant sentències favorables que donen la raó als treballadors i treballadores de la sanitat pública valenciana.

Oposicions
CONSELLERIA DE SANITAT: OPE

divendres 07 juny 2019 13:09 h | Comenta la noticia


Oposicions
CONSELLERIA DE SANITAT: OPE

dijous 06 juny 2019 12:38 h | Comenta la noticiaCondicions de treball
PRESCRIPCIÓ INFERMERIA

dimarts 23 octubre 2018 21:01 h | Comenta la noticia

Es publica al BOE el Reial Decret pel qual es regula la indicació, ús i aitorització de dispensació de medicaments i productes sanitaris d´ús humà per Infermeres i infermers

Negociació. Mesa Sectorial sanitat
PACTE PER A LA GESTIÓ DEL DESPLAÇAMENT DEL PERSONAL SANITARI

dilluns 17 setembre 2018 17:43 h | Comenta la noticia

Condicions de treball. Desplaçament de personal sanitari per a l'atenció a domicili de pacients. L'administració sanitària, desprès de negar-se reiteradament a la proposta d'Intersindical Salut (dotació de vehicles amb conductor), ara l'ha considerada molt raonable i ha proposat un pacte a la Mesa Sectorial de Sanitat, enfocat a la dotació de recursos per al desplaçament de professionals en els serveis d'atenció domiciliaria. La proposta de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a la millora de les condicions laborals del personal d'atenció primària, en allò relatiu als desplaçaments per a l'atenció a domicili de pacients es centra en la implementació de les següents mesures.

Opinió
Acusar al personal administratiu de la denegació d’atenció sanitaria és una irresponsabilitat.

dimarts 11 setembre 2018 09:27 h | Comenta la noticia

Intersindical Salut ha eixit al pas, sobre la noticia publicada en el diari Levante EMV de 11/09/2018, en la qual es responsabilitza al personal administratiu de l'exclusió del sistema sanitari de 173 usuaris durant 2017.

Negociació. Mesa Sectorial sanitat
Transport de personal sanitari per a l’atenció d’urgències extrahospitalaries

dimecres 05 setembre 2018 10:42 h | Comenta la noticia

Davant l'agenda de treball establerta entre la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i els sindicats representats en la Mesa Sectorial de Sanitat, per abordar la negociació del nou sistema per al transport de personal sanitari que ha de prestar l'atenció de les urgències extrahospitalaries, INTERSINDICAL SALUT, ja va manifestar en el seu dia el seu posicionament, consistent en la dotació d'un parc de vehicles i l'adopció de mesures organitzatives en materia de recursos humans, per proveir el personal adient per a la seua conducció, de manera que el desplaçament per a la prestació d'aquest servei s'efectue mitjançant vehicle corporatiu assistit per conductor.

Negociació. Mesa Sectorial sanitat
La participació del personal en els tribunals comptarà per a la Carrera i Desenvolupament professional

dimarts 04 setembre 2018 08:14 h | Comenta la noticia

Amb la publicació de l'Ordre 5/2018 de 20 d'agost es desenvolupa el sistema de participació del personal estatutari de les Institucions Sanitàries de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública en la formació dels tribunals de selecció i provisió.