Reclamació

EMBARÀS I LA LACTÀNCIA NO HA DE REPERCUTIR EN EL SOU

ELS SUPÒSITS DE SUSPENSIÓ O ADAPTACIÓ DEL LLOC DE TREBALL PER RISC EN SITUACIÓ D’EMBARÀS O LACTÀNCIA NO POT SUPOSAR UNA DISMINUCIÓ DE LES RETRIBUCIONS

21 / 03 / 2017 | Intersindical Salut

A la vista de la sentencia 633/2017 del TS que resol el recurs de cassació per a la unificació de doctrina interposat per una treballadora de sanitat, en el qual el tribunal determina que la minoració retributiva de les treballadores en aquesta situació suposa una vulneració del dret a la igualtat i a la no discriminació, i declara la nul•litat radical de les conductes consistents en la minoració de les retribucions durant els períodes d'embaràs i lactància.

Si et trobes en aquesta situació, o has estat en aquesta situació durant els darrers 4 anys i has deixat de percebre part de les retribucions complementaries durant els temps de suspensió o adaptació del teu lloc de treball per prevenció de risc en situació d’embaràs o lactancia, tens la possibilitat de reclamar les retribucions no percebudes.

CONSULTA AMB EL TEU DELEGAT O DELEGADA DE INTERSINDICAL SALUT T’ASSESSORARÀ SOBRE ELS TRÀMITS PER RECLAMAR ELS IMPORTS QUE HAS DEIXAT DE PERCEBRE.

lactància embaràsDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.