Treball

TITULE D’INFERMER/A ESPECIALISTA VIA EXCEPCIONAL

TITULE D’INFERMER/A ESPECIALISTA VIA EXCEPCIONAL
25 / 11 / 2021 | Intersindical Salut

Publicat en la pàgina web del Ministeri d'Universitats la relació definitiva d'aspirants admesos i exclosos a la prova objectiva corresponent a l'accés al títol d'Especialista en Infermeria Familiar i Comunitària:

-Resolució de Relació Definitiva d'aspirants admesos i exclosos a la prova objectiva:

https://www.universidades.gob.es/stfls/universidades/Ensenanzas/getion_titulo_universitarios/titulos_universitarios_espanoles/enfermeros_especialistas/RESOLUCIONListasdefinitivas.pdf

- Annex I- Relació definitiva d'aspirants admesos:

https://www.universidades.gob.es/stfls/universidades/Ensenanzas/getion_titulo_universitarios/titulos_universitarios_espanoles/enfermeros_especialistas/AnexoIListadodefinitivosadmitidos.pdf

- Annex II Relació definitiva d'aspirants exclosos:

https://www.universidades.gob.es/stfls/universidades/Ensenanzas/getion_titulo_universitarios/titulos_universitarios_espanoles/enfermeros_especialistas/AnexIIlistadodefinitivoexcluidos.pdf


Instruccions d'accés plataforma prova i obtenció de codi d'accés

https://entrada.aulavirtualexamenes.es/AvExEnfermeria.pdf

*Nota:

El Ministeri de Sanitat enviarà, abans del dilluns 29 de novembre, un correu electrònic a l'adreça que cada aspirant va indicar en la seua inscripció a l'examen, amb les dates en les quals podrà obtindre el codi d'accés.

titule d'infermeraDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.