Treball
Oposicions

SERVICIO MURCIANO DE SALUD: OPE CONVOCATORIA

SERVICIO MURCIANO DE SALUD: OPE CONVOCATORIA
05 / 12 / 2017 | Intersindical Salut

Facultativo Sanitario Especialista, opción Radiofarmacia

Resolución del Director Gerente del Servicio Murciano de Salud por la que se convocan pruebas selectivas para cubrir 3 plazas de la categoría de Facultativo Sanitario Especialista, opción Radiofarmacia por el turno de acceso libre.

Facultativo no Sanitario, opción Superior de Administradores

Resolución del Director Gerente del Servicio Murciano de Salud por la que se convocan pruebas selectivas para cubrir 9 plazas de la categoría de Facultativo no Sanitario, opción Superior de Administradores por los turnos de acceso libre y promoción interna.

Diplomado Sanitario no Especialista, opción Nutrición Humana y Dietética

Resolución del Director Gerente del Servicio Murciano de Salud por la que se convocan pruebas selectivas para cubrir 1 plaza de la categoría de Diplomado Sanitario no Especialista, opción Nutrición Humana y Dietética por el turno de acceso libre.


Plazo de presentación de solicitudes: del 06/12 al 05/01

opo murciaDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.