Opinió
Mesa General

Sense avanços significatius en matèria retribuva

Intersindical Valenciana considera que les competències de personal de la Generalitat estan segrestades per l'infrafinançament i les limitacions pressupostàries imposades per l'Estat Avui s'ha celebrat la reunió de la Mesa General de Negociació (MGN) del personal de la Generalitat i com ja avançàrem, desprès de la reunió de la Junta de Portaveus del darrer dia 17 d'octubre, no s'ha mogut una xifra del Capítol I del Pressupostos del 2017, del que ja s'havia anunciat. El primer punt de l'ordre del dia tractava de la negociació dels aspectes relatius a condicions laborals que es recullen a l'avantprojecte de la Llei de Mesures Fiscals i Administratives de 2017. Concretament, d'una modificació de la Llei d'Assistència Jurídica de la Generalitat en la que es modificava l'actual RLT per incrementar les retribucions del cos de lletrats de la Generalitat

21 / 10 / 2016 | Intersindical Salut

Accedeix a tots el detalls de la noticia.

retribucions mesa general intersindical valenciana empleats públicsDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.