Treball

S’APROVA L’OFERTA PÚBLICA D’OCUPACIÓ 2021

S’APROVA L’OFERTA PÚBLICA D’OCUPACIÓ 2021
22 / 09 / 2021 | Intersindical Salut

INTERSINDICAL SALUT VOTA A favor DE LA SEUA APROVACIÓ JA QUE LA CREACIÓ DE 2.076 LLOCS DE TREBALL SEMPRE ÉS BIENVENIDA

⦁ Taxa de reposició 110.
⦁ En l'oferta de 2021 s'ha reservat, per a la seua provisió pel torn de promoció interna, un mínim un 50% de les places oferides, excepte per a personal de titulació sanitària del subgrup A1, la reserva del qual ascendeix al 30%
⦁ Les places i llocs del torn de promoció interna que no es cobrisquen, s'acumularan als convocats pel sistema general d'accés lliure
⦁ Es reserva un set per cent de les places oferides per a ser cobertes entre persones amb grau de diversitat funcional igual o superior al 33%
⦁ la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública convocará en el termini improrrogable de tres anys des de la publicació del Decret. Es compromet Conselleria a acabar els exàmens pendents de totes les categories durant tot l'any 2022
⦁ Anuncien la celebració de proves selectives el cap de setmana d'11 i 12 de desembre per a les següents categories;
⦁ Farmacèutics d'Administració Sanitària (11 de desembre).
⦁ Metges d'Administració Sanitària (11 de desembre)
⦁ Superior Gestió Sanitària (11 de desembre)
⦁ Tècnics superiors de Riscos Laborals (11 de desembre).
⦁ Laboratori Anàlisi Microbiologia (12 de desembre)
⦁ Es pretén unir les Ofertes Públiques d'ús de 17, 18 i consolidació del 19
⦁ Conselleria anuncia que al novembre es pretén crear una BORSA DE TREBALL TEMPORAL OBERTA I PERMANENT, amb dues actualitzacions anuals (juny i desembre).


PRECS I PREGUNTES

⦁ Sobre el comissionat de l'Hospital de Manises, la directora general de RH indica que és un tema que porta directament la Consellera de Sanitat.
⦁ Es demanen que els pagaments sobre Carrera i Desenvolupament professional que estan pendents de pagament, s'agiliten els tràmits perquè els compañer@s afectad@s ho cobren al més prompte possible
⦁ Es convoca Mesa tècnica de SES per a dijous que ve 23 de setembre.
⦁ Sobre la reversió de Ressonàncies i Farmàcia soci-sanitària, ens informen que amb la reversió de Torrevella aquest assumpte s'ha enlentecido, no podent informar sindicats que qualsevol avanç.
⦁ Es demana reprendre al més prompte possible el Pla d'Ordenació de Recursos Humans, amb els descriptors de llocs de treball, fent incidència Intersindical Salut sobre la creació del Coordinador de tècnics, l'adscripció al grup B dels tècnics superiors i al C 1 a les TCAEs.
⦁ Intersindical Salut, després dels escrits dirigits a RH sobre la consideració de paritoris com a servei especial, demana dates per a avançar en aquesta pretensió, a la qual va respondre Conselleria, considerant coherent aquesta petició. Així mateix Intersindical Salut exigeix l'adequació del pagament d'aquest complement, qui està en un Servei Especial, ha de cobrar-lo, qui no ho està ha de deixar de percebre'l.
⦁ Intersindical Salut, reitera la seua posició, després d'escrit de 17 setembre, amb l'accés al SAMU, considerant que s'ha de facilitar als cursos específics i preceptius per a accedir a aquesta categoria, s'ha compromès Conselleria a millorar la publicitat i l'accés d'aquests cursos.
⦁ Si estàs en situació de IT i pots acudir a un acte de presa de possessió, HAN DE PERMETRE'T ACUDIR A AQUEST ACTE, i seguir en la situació de IT. En cas de no ser possible acudir, s'ha de sol·licitar una pròrroga.
⦁ S'anuncia per a mediats d'octubre la publicació del llistat definitiu de l'edició 18 de la Borsa de Treball temporal.
⦁ Tornem a demanar explicacions sobre la situació dels vehicles d'Atenció Primària, així com la creació de llocs de conductor d'aquests.

llocs de treballDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.