Treball

Participació ciutadana : Al·legacions al Projecte decrete personal d’Investigació C. V.

Participació ciutadana : Al·legacions al Projecte decrete personal d’Investigació C. V.
01 / 09 / 2021 | Intersindical Salut

RESOLUCIÓ d'11 d'agost de 2021, de la Direcció General d'Investigació i Alta Inspecció Sanitària, per la qual se sotmet al tràmit d'informació pública al projecte de decret del Consell pel qual s'aprova el estatut del personal investigador laboral i del personal de suport a la investigació, al servei de les fundacions biomèdiques i instituts d'investigació sanitària de la Comunitat Valenciana.

Enllaç al DOGV
https://dogv.gva.es/datos/2021/09/01/pdf/2021_8650.pdf

Projecte en : http://www.san.gva.es
Secció : "Normativa sanitària>Participació ciutadana>Al·legacions a projectes"

http://www.san.gva.es/documents/155952/9558329/20210728_Proyecto_Decreto_Estatuto.pdf

Al·legacions, observacions i suggeriments al projecte a través d'escrit a la Direcció General d'Investigació i Alta Inspecció: .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)

Termini : Del 2/9/21 al 22/9/21

informació públicaDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.