Treball
Oposicions
Condicions de treball
Negociació. Mesa Sectorial sanitat

NUEVO DECRETO DE SELECCIÓN Y PROVISIÓN!!

NUEVO DECRETO DE SELECCIÓN Y PROVISIÓN!!
19 / 12 / 2017 | Intersindical Salut

En el día de hoy ha sido publicado en el DOCV el nuevo Decreto de Selección y Provisión que regirá, entre otras cosas, los procedimientos de concurso-oposición y traslados del personal de la Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública.DECRETO 192/2017, de 1 de diciembre, del Consell, por el que se aprueba el Reglamento de selección y provisión de personal estatutario al servicio de instituciones sanitarias públicas del Sistema Valenciano de Salud.

Enlace al Documento: http://www.dogv.gva.es/datos/2017/12/19/pdf/2017_11601.pdf


DISPOSICIONES TRANSITORIAS
"Cuarta. Convocatorias en tramitación
Los procedimientos de provisión y selección de personal estatutario que se encuentren en tramitación a la entrada en vigor del presente reglamento se regirán por las normas que deriven de sus propias convocatorias hasta su finalización".

decretoDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.