Treball
Oposicions

Nomenament de personal estatutari fix

Persones aspirants aprovades en el concurs oposició de metges de família

Nomenament de personal estatutari fix
04 / 09 / 2020 | Intersindical Salut

RESOLUCIÓ de 12 d’agost de 2020, de la directora general de Recursos Humans, per la qual es nomena personal estatutari fix les persones aspirants aprovades en el concurs oposició pel torn lliure per a la provisió de vacants de la categoria de metge i metgessa de família d’equip d’Atenció Primària d’institucions sanitàries de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Torn lliure

http://www.dogv.gva.es/datos/2020/08/31/pdf/2020_6654.pdf

Promoció Interna

http://www.dogv.gva.es/datos/2020/08/31/pdf/2020_5908.pdf

El termini de presa de possessió serà d’un mes comptat a partir del dia 1 d’octubre de 2020 i acabarà el mateix dia del mes següent.

Si fora inhàbil, el termini finalitzarà al següent dia hàbil. En cas de no haver-hi dia equivalent en el mes següent el termini finalitzarà l’últim dia del mes següent.

metges i metgesses de família concurs oposicióDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

Traductor
Relacionat