Treball

Modificació de la Resolució de 29 d’octubre de 2021

Modificació de la Resolució de 29 d’octubre de 2021
15 / 11 / 2021 | Intersindical Salut

RESOLUCIÓ de 10 de novembre de 2021, de la directora general de Recursos Humans, per la qual es modifica la Resolució de 29 d'octubre de 2021, per la qual s'aprova el llistat definitiu de persones aspirants admeses i excloses en el procés específic de promoció interna per al personal estatutari del grup A2 que siga titular, amb destinació definitiva, de places de tècnics o tècniques superiors de prevenció de riscos laborals classificades per a ser proveïdes indistintament pels grups de titulació A1/A2 del Servei de Prevenció de Riscos, dependents de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Enllaç al DOGV:

https://dogv.gva.es/datos/2021/11/15/pdf/2021_11510.pdf

modificacióDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.