Denúncies

Intersindical Salut informa sobre possibles irregularitats en les proves de l’oposició de TER

A la vista dels fets denunciats pels aspirants i prèvia la seua comprovació, Intersindical Salut-Iv, estudia la impugnació de les proves de TER celebrades el passat diumenge 25 de març, donat que aquests fets poden comprometre l'observança dels criteris d'igualtat, mèrit i capacitat.

Intersindical Salut informa sobre possibles irregularitats en les proves de l’oposició de TER
27 / 03 / 2018 | Intersindical Salut

Les denuncies que s'han rebut versen sobre la circumstància, que el President del Tribunal Sr. Cristobal Sanchez Martos, és professor de l'especialitat de TER en un Institut de Formació Professional Santa Ana de València, on sembla ser, segons les denuncies rebudes, que les preguntes que formaven la prova de l'oposició, ja hi havien estat utilitzades per la formació d'exàmens d'últim curs del modul de l'especialitat en eixe centre formatiu, obrint la porta a que alguns dels participants ex-alumnes del centre hagen realitzat la mateixa prova amb anterioritat a les proves d'accés de la Conselleria.

aquests fets poden comprometre l'observança dels criteris d'igualtat, mèrit i capacitat

La transmissió de la informació sobre aquestes circumstàncies, ha provocat una gran indignació entre els i les aspirants, que s'han bolcat en denunciar els fets davant Intersindical Salut-Iv. Aquesta organització sindical ha ficat l'assumpte en mans dels seus serveis jurídics, per avaluar la impugnació formal de la prova.

Entre tant, responsables d'Intersindical Salut-Iv, s'han ficat en contacte telefònic amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per informar dels fets, tot i indicant que faran arribar un plec de queixa, per que s'encete una investigació sobre el funcionament d'aquest Tribunal.

Intersindical Salut-Iv, ha vingut rebent tot un seguit de denuncies sobre diverses circumstancies al voltant d'altres proves que està realitzant la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, i que, també es ficaran de manifest davant els responsables de l'administració, com son la disparitat entre l'extensió del qüestionari i el temps establert per a la seua resolució, que en el cas de Tècnics i Gestió de la Funció administrativa s'estima que el temps assignat per la resolució del qüestionari no ha estat adequadament proporcionat a les proves.

ter opo2016 concurs oposició 2018Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.