Condicions de treball

INTERSINDICAL SALUT ACONSEGUEIX EL PERMÍS PER PART

Les reivindicacions i el treball d'Intersindical Salut aconsegueixen un nou permís per als treballadors/as de la Conselleria de Sanitat: PERMÍS PER PART PER A FAMILIARS DE GESTANTS.

22 / 12 / 2017 | Intersindical Salut

A partir del pròxim 1 de Gener de 2018 els familiars de les gestants que ingressen per a donar a llum disposaran del mateix permís i els mateixos dies que disposen actualment quan es tracta d'ingrés per malaltia greu d'un familiar de primer o segon grau de consanguinitat o afinitat.

Novament les reivindicacions i el treball d'Intersindical Salut aconsegueixen millores per als treballadors de la sanitat pública valenciana. La Conselleria de Sanitat aprova en el dia d'avui el PERMÍS PER PART, equiparant el part, en matèria de permisos al de MALALTIA GREU de familiars

Novament les reivindicacions i el treball d'Intersindical Salut aconsegueixen millores per als treballadors de la sanitat pública valenciana. La Conselleria de Sanitat aprova en el dia d'avui el PERMÍS PER PART, equiparant el part, en matèria de permisos al de MALALTIA GREU de familiars.

A partir del pròxim 1 de Gener de 2018 els familiars de les gestants que ingressen per a donar a llum disposaran del mateix permís i els mateixos dies que disposen actualment quan es tracta d'ingrés per malaltia greu d'un familiar de primer o segon grau de consanguinitat o afinitat.

Intersindical Salut ha presentat nombroses reclamacions durant els últims anys per aquest motiu, tant en els diferents departaments de salut com a la pròpia Conselleria, la qual, després de les nostres reivindicacions va optar per incloure aquest punt en les negociacions i, en el dia d'avui per fi ens dóna la raó reflectint tal permís en un text que serà publicat en breu i el qual inclou altres millores per al personal gestionat per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública com a la pròpia Conselleria.

Ens sentim satisfets per aquest assoliment i millora per als treballadors de la sanitat pública, ja que ha sigut un permís negat i que ha produït molt malestar entre el personal al llarg dels anys.

ACÍ COM VAN SER NOSTRES RECLAMACIONS

EL NOSTRE TREBALL ELS TEUS DRETS

treball permisosDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.