Treball
Oposicions

INFORMACIÓN DE INTERÉS: OPE SERVICIO MURCIANO DE SALUD AUXILIAR ADMINISTRATIVO

INFORMACIÓN DE INTERÉS: OPE SERVICIO MURCIANO DE SALUD AUXILIAR ADMINISTRATIVO
11 / 01 / 2019 | Intersindical Salut

AUXILIAR ADMINISTRATIVO


Resolución del Director Gerente del Servicio Murciano de Salud por la que se convocan pruebas selectivas para cubrir 341 plazas de la categoría de Técnico Auxiliar no Sanitario, opción Auxiliar Administrativo por los turnos de acceso libre y promoción interna.

-296 se cubrirán por el turno de acceso libre, de las cuales 21 se reserva para el cupo de personas con discapacidad.
-45 plazas, se cubrirán por el turno de promoción interna, de las cuales 5 se reserva para el cupo de personas con discapacidad.

Plazo de presentación de solicitudes: 15 días hábiles (del 11/01 al 31/01), a contar a partir del día siguiente al de la publicación de la presente convocatoria en el “Boletín Oficial de la Región de Murcia”.

ENLACE A SOLICITUDES
: https://sede.carm.es/sms/seleccion/

ope murcia auxiliar administrativoDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.