Treball
Borses de treball

FISABIO: BOLSA DE EMPLEO

FISABIO: BOLSA DE EMPLEO
26 / 07 / 2018 | Intersindical Salut

RESOLUCIÓN de 13 de julio de 2018, del director gerente de la Fundación para el Fomento de la Investigación Sanitaria y Biomédica de la Comunitat Valenciana, por la que se publica el anuncio de convocatoria pública de un proceso de selección en régimen de concurrencia competitiva para la creación de una bolsa en diversas categorías profesionales, para realizar contrataciones temporales de personal con cargo a la encomienda de gestión del año 2018-2022, cuyo objetivo es la prestación asistencial integral oftalmológica por la Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública a la Fundación para el Fomento de la Investigación Sanitaria y Biomédica de la Comunitat Valencia. http://www.dogv.gva.es/datos/2018/07/26/pdf/2018_7309.pdf

Enlace información y solicitudes http://fisabio.san.gva.es/empleo

CATEGORÍAS PROFESIONALES DE LA BOLSA:
- MÉDICO/A ANESTESIÓLOGO/A
- ÓPTICO/A-OPTOMETRISTA
- ENFERMERO/A
- AUXILIAR DE ENFERMERÍA
- CELADOR/A
- PROGRAMADOR/A INFORMÁTICO/A LENGUAJE JAVA
- AUXILIAR ADMINISTRATIVO/A

trabajo bolsaDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.