Treball

Estructura i organització del SES (Servei d’Emergències Sanitàries)

Estructura i organització del SES (Servei  d’Emergències Sanitàries)
19 / 08 / 2021 | Intersindical Salut

DECRET 108/2021, de 6 d'agost, del Consell, de estructura i organització del Servei d'Emergències Sanitàries.


1.-El Servei d'Emergències Sanitàries de la Comunitat Valenciana (SESCV), dependent funcionalment del centre directiu competent en urgències i emergències sanitàries, es gestionarà integralment a través d'un únic centre de treball, i mitjançant un únic centre de despesa.

2. Dependran orgànica i funcionalment del SESCV els recursos, tant propis com concertats, humans i materials assistencials destinats a la gestió de les urgències i emergències; així com els recursos no assistencials responsables de l'administració del funcionament dels centres i serveis sota la seua dependència.

3. L'àmbit d'actuació del SESCV és el territori de la Comunitat Valenciana, encara que excepcionalment podrà desenvolupar la seua activitat en l'àmbit nacional o internacional

4. Com a òrgan no departamental, podrà comptar amb els llocs directiusOrganització del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències

Estructura CICU:

1. Els actuals centres d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) s'integren en un únic centre CICU amb àmbit territorial en la Comunitat Valenciana.

2. El CICU depén orgànica i funcionalment del Servei d'Emergències Sanitàries de la Comunitat Valenciana, sense perjudici de la coordinació amb el centre directiu competent en assistència sanitària.

3. El CICU gestionarà i coordinarà permanentment tots els recursos assistencials i sanitaris, tant de la conselleria competent en sanitat com concertats i privats, que participen en la resposta sanitària a les urgències i emergències, i desenvoluparà la coordinació amb altres centres operatius i de coordinació de recursos no sanitaris que puguen participar en la resposta a les emergències i catàstrofes.

4. El personal adscrit al CICU desenvolupa la seua activitat tant en el propi centre de treball com, en casos d'emergència o catàstrofe, en el lloc on siga requerida la seua presència per les autoritats sanitarias.

Més ℹ️ DOGV (19/8/21)

https://dogv.gva.es/datos/2021/08/19/pdf/2021_8725.pdf

sesDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.