Treball
Trasllats

CONSELLERIA DE SANIDAD: TRASLADOS RESOLUCIÓN PROVISIONAL

17 / 07 / 2018 | Intersindical Salut

    Técnico/a de la Función Administrativa


Resolución de 3 de julio de 2018, de la comisión de valoración del concurso de traslados de técnico o técnica de la función administrativa de instituciones sanitarias dependientes de la Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública, por la que se hace pública la resolución provisional del concurso de traslados convocado mediante Resolución de 27 de noviembre de 2017, del director general de Recursos Humanos y Económicos. http://www.dogv.gva.es/datos/2018/07/16/pdf/2018_6929.pdf

Plazo de 15 días hábiles contados desde el día siguiente al de publicación de la presente resolución, para formular las reclamaciones que estimen oportunas contra la resolución provisional. (Del 17/07 al 06/08)

trasllats traslados resolución provisionalDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.