Treball
Trasllats

CONSELLERIA DE SANIDAD: TRASLADOS RESOLUCIÓN PROVISIONAL

18 / 07 / 2018 | Intersindical Salut

Facultativo o facultativa especialista en Medicina Preventiva y Salud Pública

Publicado en el DOGV de hoy la resolución de la comisión de valoración del concurso de traslados de facultativo o facultativa especialista en Medicina Preventiva y Salud Pública de instituciones sanitarias dependientes de la Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública por la cual se publica la lista provisional del concurso de traslados. http://www.dogv.gva.es/datos/2018/07/18/pdf/2018_6969.pdf

Los aspirantes dispondrán de un plazo de 15 días hábiles (del 19/07 al 08/08) contados desde el día siguiente al de publicación de la presente resolución, para formular las reclamaciones que estimen oportunas contra la resolución provisional.

trasllats trabajoDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.