Treball
Acció Sindical.

Concurs de Mèrits funcionaris gestió sanitària

Concurs de Mèrits funcionaris gestió sanitària
18 / 03 / 2021 | Intersindical Salut

RESOLUCIÓ de 12 de març de 2021, de la directora general de Recursos Humans, per la qual es convoca concurs general per a la provisió de llocs no bàsics de gestió sanitària de naturalesa funcionarial, sector administració especial, dependents dels serveis centrals, direccions territorials de Sanitat i Inspecció de Serveis Sanitaris de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Presentació de Sol·licituds telemàticament i aportació de mèrits :

Del 29/3/21 al 22/4/21


1) Podrà participar amb caràcter voluntari:

a) El personal funcionari de carrera en actiu integrat en l'administració de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública en el cos requerit per a accedir
al lloc sol·licitat.
El personal amb destinació definitiva haurà d'haver romàs un mínim d'un any en el lloc de treball obtingut amb caràcter definitiu, excepte en els supòsits assenyalats en l'apartat 3 de l'article 101 de la LOGFPV.
b) El personal funcionari de carrera integrat en el cos requerit per a accedir al lloc sol·licitat que reingresse al servei actiu a través del present concurs.

El personal funcionari de carrera en excedència voluntària per interès particular haurà d'haver romàs un mínim de dos anys en tal situació, d'acord amb el que es disposa en l'apartat 1 de l'article 127 de la LOGFPV.

Bases, formulari de mèrits i annexos de llocs en l'enllaç al DOGV :
http://www.dogv.gva.es/datos/2021/03/18/pdf/2021_2802.pdf

opeDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.