Treball
Oposicions

Concurse - oposició. Administració Generalitat funcionaris administració especial. Anàlisis microbiològiques, Seguretat alimentària

Concurse - oposició. Administració Generalitat funcionaris administració especial. Anàlisis microbiològiques, Seguretat alimentària
10 / 05 / 2021 | Intersindical Salut

RESOLUCIÓ de 4 de maig de 2021 de la directora general de Recursos Humans, per la qual es convoca concurs oposició per a la provisió de vacants del cos superior tècnic de salut pública de l'Administració de la Generalitat, escala de laboratori d'anàlisi microbiològica (A1-S03-05), funcionaris/as d'administració especial, dependent de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Torn lliure: 3 Places

Bases i temari: en el DOGV (10/5/21)

Enllace DOGV :
http://dogv.gva.es/datos/2021/05/10/pdf/2021_4903.pdf

Termini d'inscripció : Del 11/5/21 al 10/6/21

Taxes: 45 €(Hi ha bonificacions)

Inscripcions/pague de taxes, justificants de bonificacions i registre via telematica en plataforma:
http://www.san.gva.es
RESOLUCIÓ de 4 de maig de 2021, de la directora general de Recursos Humans, per la qual es convoca concurs oposició per a la provisió de vacants del cos superior tècnic de salut pública de l'Administració de la Generalitat, escala de seguretat alimentària (A1-S03-03), personal funcionari d'administració especial, dependent de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Torn lliure: 6 Places

Torn P. I.: 1 Plaza
Les places que no es cobrisquen pel torn de promoció interna, passaran a torn lliure.

Bases i temari: en el DOGV (10/5/21)

Enllace DOGV :
http://dogv.gva.es/datos/2021/05/10/pdf/2021_4913.pdf

Termini d'inscripció : Del 11/5/21 al 10/6/21

Taxes: 45 €(Hi ha bonificacions)

Inscripcions/pague de taxes,justificants de bonificacions i *registre via telematica en plataforma:www.san.gva.es

ope concurs oposicióDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

Traductor
Relacionat