Treball
Borses de treball

COMIENZAN LAS NEGOCIACIONES DE LA NUEVA ORDEN DE BOLSA

COMIENZAN LAS NEGOCIACIONES DE LA NUEVA ORDEN DE BOLSA
30 / 01 / 2018 | Intersindical Salut

El pasado 25 de enero tuvo lugar la primera reunión entre los sindicatos presentes en la Mesa Sectorial de Sanidad y la Administración para comenzar las negociaciones de la nueva Orden de Bolsa de Trabajo propuesta por la Conselleria. En esa primera reunión se debatieron, las propuestas de cambio realizadas por los representantes de los trabajadores, de los cinco primeros artículos.

Os facilitamos en el siguiente enlace el texto de la Orden de Bolsa que nos propone la Conselleria, así como las alegaciones completas realizadas por parte de Intersindical Salut al documento y un resumen de las más significativas.

ENLACE: https://drive.google.com/file/d/15Phv1UWpUktdjFH_O6aSo66z8USNOYOR/view

orden de bolsa negociacionesDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.