Treball
Borses de treball

BOLSA DE TRABAJO CONSELLERIA DE SANIDAD EDICIÓN 15

BOLSA DE TRABAJO CONSELLERIA DE SANIDAD EDICIÓN 15
02 / 01 / 2018 | Intersindical Salut

Publicación de las listas provisionales de la edición 15 de la bolsa de sanidad


Mañana miércoles, 3 de enero, la Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública publicará los listados provisionales de la edición 15 de la bolsa de trabajo. La publicación contendrá la rebaremación de todas las categorías convocadas, excepto la puntuación de la categoría de Ingeniero/a Técnico/a, suspendida por orden judicial (por lo que para los llamamientos de esta categoría se mantendrá la edición anterior).

Para las categorías de enfermería, enfermería SAMU y farmacéuticos de administración sanitaria ya fueron publicados sus respectivos listados definitivos, pero saldrán a título informativo sin derecho a realizar alegaciones.

publicación listas bolsas de trabajoDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.