Treball
Oposicions

Adjudicació places TCAE oposició 2016

Adjudicació places TCAE oposició 2016
07 / 05 / 2021 | Intersindical Salut

RESOLUCIÓ de 3 de maig de 2021, de la directora general de Recursos Humans, per la qual es nomena personal estatutari fix a les persones aspirants aprovades en el concurs oposició per a la provisió de vacants de la categoria de Tècnic en cures auxiliars d'infermeria, d'institucions sanitàries de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

Enllace
TORN LLIURE:
http://dogv.gva.es/datos/2021/05/07/pdf/2021_4811.pdf

Enllace
TORN PROMOCION INTERNA :
http://dogv.gva.es/datos/2021/05/07/pdf/2021_4807.pdf
Les places que no es cobrisquen pel torn de promoció interna, passaran a torn lliure.

El termini de presa de possessió serà de *un mes comptat a partir del dia 20 de maig de 2021 i acabarà el mateix dia del mes següent.

opeDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

Traductor
Relacionat