Oposicions

PUBLICADA CONVOCATÒRIA PROVA OBJECTIVA INFERMERIA FAMILIAR I COMUNITÀRIA

PUBLICADA CONVOCATÒRIA PROVA OBJECTIVA INFERMERIA FAMILIAR I COMUNITÀRIA
08 / 11 / 2021 | Intersindical Salut

El BOE de hui dilluns, 8 de novembre, publica la convocatòria de la prova objectiva corresponent a l'accés al títol d'Especialista en Infermeria Familiar i Comunitària.

Enllaç:
https://www.boe.es/boe/dias/2021/11/08/pdfs/boe-a-2021-18263.pdf

Llistats admesos i exclosos :
http://run.gob.es/enfermeria-familiarcomunitaria

Inscripcions :
Formulari en pag Ministeri d'Universitats
https://universidades.gob.es/

Adjuntar foto grandària carnet a l'e-mail:
.(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)

L'examen durarà tres hores. A més, els aspirants hauran d'acudir en diferents franges horàries segons el seu cognom, de manera que els que estiguen compresos entre Vaamonde Rodríguez fins a Fernández Márquez inclusivament aniran a les 8.30 hores; des de Fernández Martín fins a Moline Cristia inclusivament, a les 12.00 hores; i des de Moliner García fins a Uzquiza Arrieta, a les 16.00 hores.

Data
1*convocatòria Examen en línia Franges horàries segons cognoms
8.30 hores
12.00 hores
16.00 hores
Sabado 11/12/21

2* convocatòria :
Als 10 mesos següents (qui no s'haja apuntat o haja suspés).

La prova es compon de dues parts. La primera part (que dura dues hores) consisteix en un qüestionari de 100 preguntes de tipus test, més 10 de reserva, de respostes múltiples, de les quals només una d'elles serà vàlida; i la segona tracta de l'anàlisi de cinc casos clínics, cadascun anirà seguit de cinc preguntes, per a cadascuna de les quals es proposaran diverses respostes alternatives, de les que només una serà la correcta.

concurs oposicióDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.