Condicions de treball

PRESCRIPCIÓ INFERMERIA

Es publica al BOE el Reial Decret pel qual es regula la indicació, ús i aitorització de dispensació de medicaments i productes sanitaris d´ús humà per Infermeres i infermers

PRESCRIPCIÓ INFERMERIA
23 / 10 / 2018 | Intersindical Salut

Es publica al BOE el Reial Decret pel qual es regula la indicació, ús i aitorització de dispensació de medicaments i productes sanitaris d´ús humà per Infermeres i infermers

Les infermeres i infermers (acreditats per l'òrgan competent de la seua Comunitat Autònoma) en l'exercici de la seua activitat professional podran indicar, usar i autoritzar la dispensació de medicaments subjectes a prescripció mèdica, (validació mèdica prèvia) mitjançant la corresponent ordre de dispensació i conforme a protocols o guies de pràctica clínica i assistencial.

REQUISITS DE LES INFERMERES I INFERMERS:

CURES GENERALS :

-Títol de Graduat en Infermeria, Diplomat en Infermeria o Ajudant Tècnic Sanitari o equivalent.

CURES ESPECIALITZADES :

-Titule de Graduat en Infermeria, Diplomat en Infermeria o Ajudant Tècnic Sanitari o equivalent, així com el títol d'infermer/a especialista segons RD 450/2005 de 22 d'abril sobre especialitats d'infermeria.

A més reunir un d'aquests requisits (en tots dos casos):

a) Acreditació d'experiència professional mínima d'1 any
b) Superació d'un curs d'adaptació adequat oferit per l'Administració sanitària de forma gratuity

Consulta el document complet

prescripción enfermería infermeria enfermeriaDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.