Formació

PREINSCRIPCIÓN Y MATRICULA ESCUELAS OFICIALES DE IDIOMAS

PREINSCRIPCIÓN Y MATRICULA ESCUELAS OFICIALES DE IDIOMAS
29 / 06 / 2018 | Intersindical Salut

Resolución de 26 de junio de 2018, de la Dirección General de Política Lingüística y Gestión del Multilingüismo, por la que se establece el proceso de preinscripción y matrícula para el curso académico 2018-2019 en las escuelas oficiales de idiomas de la Comunitat Valenciana. http://www.dogv.gva.es/datos/2018/06/29/pdf/2018_6346.pdfEl procedimiento de preinscripción será accesible desde las pági-nas web de las escuelas oficiales de idiomas, a partir de las 09.00 horas del día 2 de julio de 2018 y hasta las 23.59 horas del día 12 de julio de 2018.

Para preinscribirse, el alumnado tiene que presentar la solicitud telemáticamente. Se puede presentar una solicitud por idioma y escuela, para un máximo de tres idiomas.

preinscripción matricula escuelas oficiales de idiomasDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.