Oposicions

Oferta plazas concurso-oposición TCAE / Ofereix places concurs oposició TCAE

Oferta plazas concurso-oposición TCAE / Ofereix places concurs oposició TCAE
13 / 01 / 2021 | Intersindical Salut

Hoy, 13 de enero de 2021, se ha publicado en la página web de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública; recursos humanos; oposiciones y traslados; concurso oposición; OPE_2016_TECNICO/A EN CUIDADOS AUXILIARES DE ENFERMERIA (página 5)) la Resolución de 12 de enero de 2021 de la directora general de Recursos Humanos, por la que se ofertan plazas a las personas aspirantes aprobadas en el concurso-oposición por el turno libre para la provisión de vacantes de la categoría de técnico o técnica en cuidados auxiliares de enfermería de instituciones sanitarias de la Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública.


Asimismo también se ha publicado en la página web de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública; recursos humanos; oposiciones y traslados; concurso oposición; OPE_2016_TECNICO/A EN CUIDADOS AUXILIARES DE ENFERMERIA PROMOCIÓ INTERNA (página 5)) la Resolución de 12 de enero de 2021 de la directora general de Recursos Humanos, por la que se ofertan plazas a las personas aspirantes aprobadas en el concurso-oposición por el turno de promoción interna para la provisión de vacantes de la categoría de técnico o técnica en cuidados auxiliares de enfermería de instituciones sanitarias de la Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública.

En ambas se otorga un plazo de 20 días hábiles a partir del día 1 de febrero de 2021, dada la situación actual de emergencia de salud pública ocasionada por el Covid-19, y en aras de garantizar el adecuado funcionamiento de los servicios sanitarios, para que los aspirantes que figuran en los anexos I de cada resolución presenten la documentación requerida en las mismas.

Resolución:
http://drive.google.com/file/d/1NtoBLIBV3CKte4H3sPTA20i7dQdpcOtK/view?usp=sharing


//


Hui, 13 de gener de 2021, s'ha publicat en la pàgina web de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública (; recursos humans; oposicions i trasllats; concurs oposició; OPE_2016_TÉCNIC/A EN CURES AUXILIARS D’INFERMERIA (pàgina 5)) la Resolució de 12 de gener de 2021 de la directora general de Recursos Humans, per la qual s'ofereixen places a les persones aspirants aprovades en el concurs oposició pel torn lliure per a la provisió de vacants de la categoria tècnic o tècnica en cures auxiliars d'infermeria d'institucions sanitàries de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Així mateix també s'ha publicat en la pàgina web de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública (; recursos humans; oposicions i trasllats; concurs oposició; OPE_2016_TÉCNIC/A EN CURES AUXILIARS D’INFERMERIA PROMOCIÓ INTERNA (pàgina 5)) la Resolució de 12 de gener de 2021 de la directora general de Recursos Humans, per la qual s'ofereixen places a les persones aspirants aprovades en el concurs oposició pel torn de promoció interna per a la provisió de vacants de la categoria tècnic o tècnica en cures auxiliars d'infermeria d'institucions sanitàries de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

En ambdues s'atorga un termini de 20 dies hàbils, a partir del dia 1 de febrer de 2021, donada la situació actual d'emergència de salut pública ocasionada pel Covid-19, i a fi de garantir l'adequat funcionament dels serveis sanitaris, perquè els aspirants que figuren en els annexos I de cada resolució presenten la documentació requerida en aquestes.

Resolució:
http://drive.google.com/file/d/1NtoBLIBV3CKte4H3sPTA20i7dQdpcOtK/view?usp=sharing

tcae opoEl comentari no està disponible a l'entrada d'aquest canal.
  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

Traductor