Vagues i mobilitzacions

La Intersindical Valenciana convoca vaga el dia 8 de març de 2018

Intersindical Valenciana forma part de la Confederació Intersindical, que ha rebut la petició de l’Organització de Dones i del moviment feminista estatal

La Intersindical Valenciana convoca vaga el dia 8 de març de 2018
07 / 02 / 2018 | Intersindical Salut

La violència cap a les dones és un problema de tota la societat; per això, des Intersindical Dones // Intersindical Valenciana , donem suport a la convocatòria de vaga general feminista de l'Organització de Dones de la Confederació Intersindical.

Els objectius fonamentals de la vaga són:

- La millora de les condicions laborals de les dones, la supressió de la bretxa salarial i la fi a la desigualtat laboral.
- La promoció de la conciliació de la vida laboral i familiar.
- La desaparició de la discriminació en l'accés a l'ocupació, la disminució de la taxa d'atur de les dones, la precarietat laboral i l'alta taxa de contractes amb jornades parcials i de curta durada.
- La lluita contra les situacions d'assetjament sexual en l'àmbit laboral.
- Exigir l'elaboració i aplicació dels plans d'igualtat. Les empreses estan obligades a respectar la igualtat de tracte i d'oportunitats en l'àmbit laboral.

INTERSINDICAL DONES

RECULL DE PREMSA
- Tercera Informació
- La Vanguardia

vaga donesDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

Traductor
Relacionat