Condicions de treball

Intersindical Valenciana participa debat sobre el futur de les pensions 29 d’abril.

Intersindical Valenciana participa debat sobre el futur de les pensions  29 d’abril.
26 / 04 / 2021 | Intersindical Salut

El proper dijous 29 d’abril, a les 18 hores, tindrà lloc una taula redona sobre el futur de les pensions en la que participarà la companya Beatriu Cardona, coordinadora d’Intersindical Dones, junt a sindicalistes i pensionistes. L’acte està organitzat per la Coordinadora Valenciana en defensa del sistama públic de pensions, junt a 12 plataformes, moviments
socials i sindicats.

L’acte té com finalitat informar i valorar sobre la situació de les pensions i els plans del govern espanyol per al seu futur i decidir, entre totes i tots, quines han de ser les actuacions del moviment de pensionistes i del moviment sindical per evitar noves reformes que les devaluen retallant-les i vulnerant els drets de les actuals o futurs pensionistes. Aquest es pot seguir per:

https://us02web.zoom.us/j/88941930788
ID de reunió: 889 4193 0788

També per:
https://www.facebook.com/coordinadoravalencianadepensionistas/

Intersindical Valenciana participa de les actuacions i mobilitzacions de la Coordinadora Valenciana i de la COESPE contra les recomanacions del Pacte de Toledo o les propostes del ministre d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá, que van en contra del sistema públic de pensions i del dret a una pensió pública digna per a totes i tots.

Finalment, us recordem que el Sindicat de Persones Pensionistes i Jubilades forma part de la Intersindical Valenciana. Un sindicat en el que estan afiliades pensionistes que provenen de tots els sectors del món laboral i que treballa per defensar els drets d’aquest col·lectiu. Podeu contactar amb el sindicat mitjançant el correu electrònic:
.(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)

pensionesDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.