Condicions de treball

Intersindical Salut signa el portocol de mobilitat per violència de gènere

Intersindical Salut va signar, el passat 2 de novembre, l'acord pel que s'aprovà el PROTOCOL DE MOBILITAT, EN L'ÀMBIT SANITARI PER A EMPLEADES PÚBLIQUES EN SITUACIÓ DE VIOLÈNCIA DE GÈNERE.

08 / 11 / 2017 | Intersindical Salut

L'acord s'emmarca dins del I Pla d'Igualtat de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, com a una de les mesures que aquest document contempla per la sensibilització, detecció precoç, prevenció i protecció de les dones en situació de violència de gènere.

Entre les mesures que contempla el I Pla d'Igualtat, destaquen l'elaboració d'un procediment que garanteixca la rapidesa d'actuació en la protecció a la dona en situació de violència de gènere, que facililte la mobilitat, la reducció de jornada, la reordenació del temps de treball, el permisos, els trasllats i les excedències a aquestes treballadores.

Aquest Protocol és centra en l'agilitat en el cavi de lloc de treball, la confidencialitat durant la tramesa administrativa i el compromís de minimitzar els efectes que tot això produeix en les dones.

El procediment entrarà en vigor tan aviat siga publicat l'acord en el diari oficial.

Pots consultar el documents

Protocolo_Movilidad_VG_Vcia.pdfviolència de gènere pla igualtat mesuresDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.