Condicions de treball

Intersindical Salut celebra la reversió de l’Hospital de Torrevella

El Sindicat porta en el seu ADN la defensa de la Sanitat Pública.

Intersindical Salut celebra la reversió de l’Hospital de Torrevella
19 / 10 / 2020 | Intersindical Salut

Intersindical Salut celebra amb entusiasme l'anunci de la Consellera de Sanitat confirmant la reversió de la gestió de l'Hospital de Torrevella a partir del pròxim 15 d'abril de 2021. Amb la decisió de no prorrogar la concessió s'aconsegueix acabar amb l'actual desigualtat d'atenció al pacient, depenent del departament de salut en el qual resideix.

Intersindical porta en el seu ADN la defensa de la Sanitat Pública, des del mateix moment que es va promulgar la Llei 15/1997 de 25 d'abril que autoritzava una flexibilitat i autonomia en la gestió sanitària, donant cabuda al fet que a través de convenis, entitats privades pogueren gestionar els serveis sanitaris i sociosanitaris, situació que Intersinsidical sempre ha rebutjat ja que entren en joc criteris com a “beneficis” que en tema de salut, és una cosa completament INADMISSIBLE, el suport d'Intersindical a qualsevol procés de reversió a una gestió privada de la Sanitat, és inqüestionable.

Al costat de la reivindicació d'una Sanitat Pública, Intersindical no ha desistit de la lluita de la millora de les condicions laborals dels professionals dependents d'Institucions Sanitàries. En aquest sentit la Sanitat Pública ha de ser eficient, de qualitat i universal, tal com s'enuncia en el propi nom de Conselleria de Sanitat Universal. Aquesta característica no pot estar condicionada a criteris de reducció de costos, l'objecte dels quals és aconseguir una major obtenció de beneficis. L'únic criteri vàlid ha de ser l'eficiència, és a dir des d'una optima dotació de Recursos Humans, aconseguir una adequada resposta a la demanda de la població a un preu raonable.

Seguirem defensant UNA SANITAT PÚBLICA i lluitant per una contínua millora de les i dels seus professionals.

Reversión del Hospital de Torrevieja

sanitat pública reversió hospital torrevellaDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.