Acció Sindical.

Informació reunió Conselleria 15/7/21

Informació reunió Conselleria 15/7/21
15 / 07 / 2021 | Intersindical Salut

PROPOSTA DE MODIFICACIÓ DEL PROGRAMA ESPECIAL DE PRODUCTIVITAT DE PRESTACIÓ DE MÒDULS ADDICIONALS DE REFORÇ EN CENTRES HOSPITALARIS

• Intersindical vota favorablement a l'ampliació d'aquests mòduls, s'han modificat els requisits, ara es podran utilitzar els reforce Covid quan se supere qualsevol indicador corresponent a un nivell alt o molt alt. La comprovació d'aquest requisit es revisarà els dilluns i tindrà una vigència setmanal.

PROPOSTA DE MODIFICACIÓ DEL PROGRAMA ESPECIAL DE PRODUCTIVITAT DE PRESTACIÓ DE MÒDULS ADDICIONALS DE REFORÇ EN EQUIPS D'ATENCIÓ PRIMÀRIA.

• Realització fora de la jornada ordinària i d'atenció continuada i es desenvoluparà mitjançant la realització de mòduls de 7, 5 o de 2,5 hores de duració. (S'ha ampliat el de 7 hores.
• Es podran oferir mòduls en la duració descrita per a resoldre la sobrecàrrega assistencial sobrevinguda específicament per les tasques a realitzar per Atenció Primària per al control de Covid o per a programes específics, establint un nombre de consultes o d'activitat concreta per mòdul, en particular per a;
o Tasques relacionades amb el rastreig o Diagnòstic
o Seguiment
o Campaña de vacunació de Covid 19
• Primer s'oferirà als voluntaris del mateix equip, quan no existisquen voluntaris dins del mateix equip, s'oferirà a equips d'AP d'altres departaments de salut, de persistir nombre de professionals necessaris, s'oferirà a professionals d'altres àmbits assistencials.
• Intersindical Salut recorda que aquests programes especials, des de la voluntarietat no han de conculcar les normes establides de jornades i descansos establides pels SPRRLL.

S'APROVA EL PROJECTE DE REVERSIÓ DE TORREVELLA EN MATÈRIA DE PERSONAL. Tan prompte com a Conselleria dispose d'una relació d'aquest personal, es farà arribar als sindicats. Són els propis treballadors els que estan fent arribar la seua documentació a Conselleria a través d'un correu.
Es consultarà al Ministeri la possibilitat que en la taxa de reposició NO S'INCLOGUEN AQUESTES PLACES, pretensió defensada per Intersindical, ja que en cas contrari s'estarien llevant places d'estatutaris.
Es tractaran la situació en la qual queden els contractes sinergiados (comparteixen treball com a laboral i estatutari) a petició d'Intersindical Salut.

ERESA. – La REVERSIÓ a gestió directa de la Ressonància s'està realitzant, encara que no es pot precisar una data.
PAGA COVID. – L'ÚNICA POSSIBILITAT DE RECURS DE REPOSICIÓ (Via Administrativa) ÉS EXCLUSIVAMENT PER Als DE L'ANNEX III. LA RESTA, necessàriament, han d'acudir a la via contenciosa administrativa (via judicial)
BORSA EDICIÓ 18
.-La setmana pròxima es publicarà el llistat provisional, ha patit un retard aquesta publicació, pel fet que s'inclourà el departament de Salut de Torrevella.
Auxiliar Administratiu Reconversió de 209 places, es preveu la seua convocatòria
per a setembre
INTERSINDICAL SALUT, ha sol·licitat es considere amb llocs de difícil cobertura la zona del Palmar, El Perelló i El Perellonet, a causa de la dificultat de cobrir aquestes places.
Cobrament del 0,3%. – Probablement en la nòmina d'agost
HEM DEMANAT L'IMPULS DEFINITIU DEL PLA D'ORDENACIÓ DE RECURSOS HUMANS I DEL COORDINADOR TÈCNIC.
Intersindical **Salut ha demanat expressament que en tots els departaments de salut s'apliquen els mateixos criteris a l'hora de;
• Canvis en els percentatges de reducció de jornada per conciliació
• Sol·licitud de permís sense sou Al PERSONAL AFECTE A UNA REDUCCIÓ DE JORNADA per conciliació, s'està actuat de manera diversa
segons el departament

reunió conselleriaDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.