Exàmens oposicions OPE 2014, 15, 16 Últimes noticies.

INTERSINDICAL SALUT INFORMA Exàmens d'oposició del Mes de Maig. Els de les categories professionals: Infermer o Infermera, Tècnic o Tècnica en cures auxiliars d'infermeria i Zeladora o Zelador corresponents a la OOP acumulada de 2014, 2015 i 2016 seran després de l'estiu, amb bastant seguretat durant el més d'octubre pròxim. Segons va informar la Conselleria a Intersindical Salut aquest sindicat.

Exàmens oposicions OPE 2014, 15, 16 Últimes noticies.
23 / 02 / 2018 | Intersindical Salut

Així mateix, Intersindical Salut també informa que durant el mes de juny pròxim no s'hi celebraran exàmens d'oposició de cap categoria.

Els exàmens d'oposició de les categories professionals: Infermer o Infermera, Tècnic o Tècnica en cures auxiliars d'infermeria i Zeladora o Zelador per a després de l'estiu. En Juny no hi haurà exàmens d'oposició de cap categoria professional.

opo2016 dates exàmens concurs oposicióDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

Traductor