Acció Sindical.

Conselleria respon a qüestions d’interés. 2a reunió

Conselleria respon a qüestions d’interés. 2a reunió
04 / 06 / 2021 | Intersindical Salut

La Directora General de Recursos Humans convoca el 3 de juny de 2021 a Sindicats de Mesa sectorial per a celebrar la segona reunió per a respondre qüestions plantejades pels agents socials van quedar arracades en l'anterior reunió.

COBERTURA ASSISTENCIAL ESTIU 2021
o Programa de Reforços d'estiu en AP i habilitació de consultoris d'estiu per a desplaçats. – Té en compte la càrrega assistencial per l'afluència turística.
o Programa de substitucions del personal sanitari de les IISS dependents de Conselleria per vacances. – afecta a la substitució de personal sanitari i no sanitari.

ATENCIÓ PRIMÀRIA
1. CENTRES AMB MÉS D'UN RECURS PROFESSIONAL I QUE DISPOSEN DE PUNT D'ATENCIÓ CONTINUADA SANITARI. Període des d'1 de juliol a 15 de setembre. En centres amb recurs únic (fisioterapeuta, matrona, un altre), se substituirà el 100%, en horari de 8 a 15 hores, en finalitzar el seu horari entrarà en funcionament el PAC.
2. CENTRES D'ATENCIÓ PRIMÀRIA QUE NO DISPOSEN DE PAC AMB UBICACIÓ URBANA. GRANS CIUTATS METROPOLITANES.
Mateix criteri de substitució que l'anterior i període d'1 de juliol a 15 de setembre. Per a l'atenció programada serà de 8 a 15 hores, a partir de les 15 hores, entrarà en funcionament el PAS. Els metropolitans que siguen centres de referència, l'horari serà de 8 a 17,30 hores.
3. CENTRES D'AP SITUATS EN FRANJA COSTANERA. El seu horari de funcionament estarà en funció de la demanda històrica assistencial. PAC, continuarà en el seu horari habitual.

ASSISTÈNCIA HOSPITALÀRIA
o HOSPITALS DEPARTAMENT

1. Servei d'urgències. - Tindran la cobertura necessària que garantisca una correcta assistència. En hospitals situats en zones costaneres es podrà reforçar per damunt del 100%, garantint l'augment de demanda per l'increment poblacional.

• Respecte a les empreses concertades, es fa lliurament d'empreses actuals que puntuen en Borsa. No obstant això, els Sindicats han demanat l'històric d'empreses que van ser concertades i valorar la seua puntuació. (Pregunta al teu delegat/a, la llista d'empreses actualitzada).

• Els endarreriments pendents d'abonament, es refereixen des d'1 de gener de 2020.

• PRODUCTIVITAT, els càlculs estan finalitzats, s'intentarà pagar en la nòmina de juny. El Decret de Productivitat de Salut Pública aquesta pròxima a ser publicada.

• PAGA COVID. – s'ha produït 16.146 reclamacions, dels quals s'han estimat al voltant de 4.000. Existeixen 2.173 reclamacions per correccions efectuades d'ofici, i 1.338 reclamacions sobre correccions estimades. S'exigirà mitjançant Resolució el reintegrament de 835 pagaments indeguts d'aquesta paga, la qual cosa suposa uns 311.200 €. S'intentarà pagar en la nòmina de juny.

• Es crearà una valoració es risc psico-social derivats de la pandèmia per Covid , en breu es donaran els detalls d'aquesta.

• S'està treballant per a incloure el complement d'exclusivitat en infermeria de SAMU. Es proposa equiparar les seues condicions a les dels facultatius SAMU, Equips mòbils de Centre de Transfusions.

• Es crearan les següents Meses tècniques;
o Salut Pública
o Atenció Primària
o SAMU, SES, CICU

4 de juny 2021

reunió conselleriaDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.