CONSELLERIA DE SANIDAD: SERVICIOS ESENCIALES // CONSELLERIA DE SANITAT: SERVEIS ESSENCIALS

07 / 04 / 2020 | Intersindical Salut

RESOLUCIÓN de 6 de abril de 2020, de la Consellera de Sanidad Universal y Salud Pública, por la que se determinan los servicios esenciales de determinados centros y servicios, en el ámbito de la Comunitat Valenciana, con motivo del Covid-19. http://www.dogv.gva.es/datos/2020/04/07/pdf/2020_2828.pdf

Centros y servicios sanitarios, en el ámbito de la Comunitat Valenciana, considerados servicio especial:

  Centros móviles de asistencia sanitaria: todos los que trasladan medios personales y técnicos con la finalidad de realizar actividades sanitarias esenciales.
   Otros centros especializados: todos los que, considerados como tales por su autorización sanitaria, realicen actividad sanitaria para resolver problemas de salud que puedan tener una evolución desfavorable si se demora su tratamiento.
    Otros proveedores de asistencia sanitaria sin internamiento: todos los que, considerados como tales por su autorización sanitaria, realicen actividad sanitaria para resolver problemas de salud que puedan tener una evolución desfavorable si se demora su tratamiento.
     Servicios sanitarios integrados en una organización no sanitaria: los servicios sanitarios integrados en centros de tercera edad, de personas discapacitadas, de menores, de enfermos mentales, de drogodependientes y en centros penitenciarios, y todos los que, considerados como tales por su autorización sanitaria, realicen actividad sanitaria para resolver problemas de salud que puedan tener una evolución desfavorable si se demora su tratamiento.

     _________________________


     RESOLUCIÓ de 6 d’abril de 2020, de la Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual es determinen els serveis essencials de determinats centres i serveis, en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, amb motiu del Covid-19. http://www.dogv.gva.es/datos/2020/04/07/pdf/2020_2828.pdf

     Centres i serveis sanitaris, en l'àmbit de la Comunitat Valenciana, considerats com a serie essencial:

      Centres mòbils d'assistència sanitària: tots els que traslladen mitjans personals i tècnics amb la finalitat de realitzar activitats sanitàries essencials.
       Altres centres especialitzats: tots els que, considerats com a tals per la seua autorització sanitària, realitzen activitat sanitària per a resoldre problemes de salut que puguen tindre una evolució desfavorable si es demora el seu tratamento.
        Altres proveïdors d'assistència sanitària sense internament: tots els que, considerats com a tals per la seua autorització sanitària, realitzen activitat sanitària per a resoldre problemes de salut que puguen tindre una evolució desfavorable si es demora el seu tratamento.
         Serveis sanitaris integrats en una organització no sanitària: els serveis sanitaris integrats en centres de tercera edat, de persones discapacitades, de menors, de malalts mentals, de drogodependents i en centres penitenciaris, i tots els que, considerats com a tals per la seua autorització sanitària, realitzen activitat sanitària per a resoldre problemes de salut que puguen tindre una evolució desfavorable si es demora el seu tratamento.

         servicios esenciales covid-19         Deixa un comentari


         • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
         • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
         • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
         • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
         • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
         • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

         Traductor