Borses

CONSELLERIA DE SANIDAD: BOLSA DE TRABAJO EDICIÓN 16

CONSELLERIA DE SANIDAD: BOLSA DE TRABAJO EDICIÓN 16
20 / 05 / 2019 | Intersindical Salut

Publicada en la página web de la Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública la actualización provisional de las listas de empleo temporal.

Enlace consultas: http://www.san.gva.es/web/dgrhs/bolsas-de-trabajo

Plazo de alegaciones hasta el 4/06/2019

1.-Intersindical salut recuerda que los nuevos méritos baremados corresponden a los obtenidos hasta el 31 de octubre del 2018.
2.-Esta publicación incluye la actualización de las puntuaciones correspondientes a las notas de los concursos-oposición cuya fase de oposición haya concluido (notas definitivas fase oposición publicadas).
3.-Intersindical salut recomienda a los profesionales comprueben que la puntuación obtenida sea la correcta, ya que existe un plazo para subsanar posibles errores.

empleo temporal bolsaEl comentari no està disponible a l'entrada d'aquest canal.
  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

Traductor