Oposicions

Adjudicació de places enfermeria

Adjudicació de places enfermeria
14 / 06 / 2021 | Intersindical Salut

Avui ha eixit la RESOLUCIÓ de 8 de juny de 2021, de la directora general de Recursos Humans, per la qual es nomena personal estatutari fix a les persones aspirants aprovades en el concurs oposició per a la provisió de vacants de la categoria de Infermeria, d'institucions sanitàries de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

Enllace TORN LLIURE :
https://dogv.gva.es/datos/2021/06/14/pdf/2021_6539.pdf

Enllace TORN PROMOCION INTERNA :
https://dogv.gva.es/datos/2021/06/14/pdf/2021_6536.pdf

El termini de presa de possessió serà de *un mes comptat a partir del dia 1 d'octubre de 2021 i acabarà el mateix dia del mes següent.

concurs oposicióDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

Traductor
Relacionat