Account
Carrito

No hay productos en el carrito.

Com són els cursos d'Intersindical Salut?

El contingut dels cursos del campus Intersindical Salut són 100% original, d’alta qualitat i dissenyat per experts en les matèries impartides. Inclouen teoria, vídeos pràctics i exercicis de manera equilibrada. Gràcies a la nostra metodologia, el percentatge d’alumnes satisfets és molt elevat.

Per qui han estat creats els continguts dels cursos de Intersindical Salut?

Els continguts dels cursos del campus de Intersindical Salut han estat dissenyats, desenvolupats i són tutelats per experts de Intersindical Salut i altres organitzacions. Dins de cada cuso es pot trobar informació detallada sobre aquest.

Quan comencen i/o finalitzen els cursos? Hi ha convocatòries?

Sense convocatòries! En el moment que adquireixes el curs i nosaltres t’enviem les teves credencials ja pots començar a formar-te.

Quin horari tinc per accedir a la plataforma en línia?

Un cop reps les teves credencials pots accedir al curs les 24 hores x 7 dies a la setmana, sense límit de cap mena, mentre duri la formació.

Puc fer diversos cursos alhora?

Sí, un cop adquirit un curs es té lliure accés a aquest de forma indefinida, per la qual cosa es podran realitzar tants cursos simultàniament com es vulgui.

A qui van dirigits els cursos de Intersindical Salut?

Els cursos de Intersindical Salut van dirigits a professionals.

Quins avantatges tenen els cursos de Intersindical Salut?

Per començar, es crea un vincle de confiança i proximitat amb el teu professor i una capacitat d’estudi autodidàctic. Els cursos s’adapten al teu nivell personal de coneixements i, així, s’aconsegueixen els objectius establerts, ja que són uns objectius fixats a la teva mida.

Quant costa la matrícula del meu curs?

Pots consultar el preu del curs a la pàgina corresponent de cadascun, juntament amb altres dades relatives a la formació com la metodologia de treball, el contingut, els coneixements a adquirir.

To top