Trasllats

CONVOCATÒRIA TRASLLATS PERSONAL ESTATUTARI CATEGORIA A2

CONVOCATÒRIA TRASLLATS PERSONAL ESTATUTARI CATEGORIA A2

📌 INFERMER O INFERMERA D’EMPRESA

🛎️ RESOLUCIÓ de 14 de febrer de 2024, de la directora general de Personal, per la qual es convoca un de trasllats per a la provisió de diverses places de personal estatutari sanitari de la categoria professional del Infermer o infermera d’empresa subgrup de titulació A2 , d’institucions sanitàries dependents de la Conselleria de Sanitat.

✅ Enllaç al DOGV

Bases, Barem Sol·licitud i Annexos places⤵️:

https://dogv.gva.es/datos/2024/02/22/pdf/2024_1429.pdf

📁 Sol·licitud d’aportació de documents

📝 Relació de documents i

ℹ️ Autobarem A2

⤵️⤵️:

En la publicació en la web del procediment de concurs de després de-

costats de cada categoria professional es troba l’enllaç per a l’accés i la descàrrega d’este model normalitzat, en l’apartat <<Documentació / Impresos associats>> de l’etapa <<Bases i obertura de termini>>

📆 DEL 23/02/24 fins al 14/03/24

_________________________

📌 MÈRITS A COMPUTAR FINS AL DIA 22/02/24

🖥️ Presentació i registre telemàtic

⤵️⤵️:

▪️ Emplenar telemàticament  la sol·licitud de participació i resta de formularis.

▪️ Pujar annexos tant el document PDF generat amb els codis dels centres sol·licitats, com els models PDF normalitzats de relació de documents i autobarem emplenats.

▪️ Registrar telemàticament la sol·licitud de participació i documents seguint els passos indicats en el tràmit electrònic.

✅ NOTA

La documentació original acreditativa del compliment dels requisits de participació i dels mèrits, per a la seua digitalitzaciói acarament, en el mateix orde en què estiga relacionada en el model de relació de documents.

To top