Oposicions

SUSPENSIÓ TEMPORAL DELS EXÀMENS DE LES OFERTES PÚBLIQUES D’ÚS DE LES CONVOCATÒRIES JA PUBLICADES I AMB DATA D’EXAMEN

19 / 11 / 2021 | Intersindical Salut

CONSELLERIA DE SANITAT DAVANT LA SITUACIÓ PROVOCADA PEL RD/14/2021 I LA PROPOSICIÓ DE LLEI DE PLA PER A la DISMINUCIÓ DE LA TEMPORALITAT EN L'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA, HA SOTMÈS A VOTACIÓ AMB LA PART SOCIAL LA PARALITZACIÓ TEMPORAL, LIMITADA A TRES MESOS DELS EXÀMENS.

Més informació i exàmens afectats (DESEMBRE 2021 i GENER DE 2022) en el següent enllaç:
https://docs.google.com/document/d/1VnJlCcC-Vk6wwsnSpE2BL8vIQYq-bLJB/edit?usp=sharing&ouid=109676684758064315836&rtpof=true&sd=true


LA CONSELLERA HA ANUNCIAT LA CREACIÓ DE 8.000 PLACES ESTRUCTURALS

Les 6.000 places que ja es va anunciar a través dels mitjans de comunicació, més les 1889 de la reversió de l'Hospital de Torrevella i els 115 de la Reversió de la Ressonància Magnètica (ERESA).
El dilluns els sindicats de Mesa sectorial estem convocats per a conèixer el full de ruta de la seua implementació en els diversos departaments de Salut, SENS DUBTE UNA GRAN NOTÍCIA

DES D'INTERSINDICAL SALUT US ANIMEM A NO BAIXAR LA VEU EN LA DEFENSA DELS VOSTRES DRETS
19/novembre/2021

RESOLUCIÓ RETARD DATES EXAMEN PROCESSOS SELECTIUS CONSOLIDACIÓ FUNCIONARIS GESTIÓ SANITÀRIA
http://www.san.gva.es/documents/153662/9267220/resol_retraso_fechas_examen.pdfsalt

opeDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.