Formació

Resultados C1 Prueba Extraordinaria de 2020 / Resultats C1 Prova Extraordinària de 2020

Resultados C1 Prueba Extraordinaria de 2020 / Resultats C1 Prova  Extraordinària de 2020
23 / 11 / 2020 | Intersindical Salut

JUNTA QUALIFICADORA DE CONEIXEMENTS DE VALENCIA


Resultats C1 (31/10)


Ya se puede consultar el resultado de las áreas 1, 2 y 3 de la prueba del nivel C1 que se realizó el sábado 31 de octubre.


Los resultados de la primera jornada tienen carácter eliminatorio. Los aspirantes que no hayan superado la puntuación mínima exigida en cada una de las tres áreas, no podrán presentarse al área de expresión oral del día 28 de noviembre.


Los aspirantes que hayan superado las tres áreas de la primera jornada, podrán consultar próximamente la hora de convocatoria para realizar el área de expresión oral en la página de la JQCV.

Los trámites de revisión y reclamación se iniciarán una vez publicada en el DOGV la resolución de publicidad de resultados finales. Las solicitudes presentadas antes de que empiezo el plazo establecido se considerarán fuera de plazo por extemporáneas.Resultados http://aplicaciones.edu.gva.es/abc/i_polin/es/primerajornada_jqcv2.asp//JUNTA QUALIFICADORA DE CONEIXEMENTS DE VALÈNCIA strong>Resultats C1 (31/10)


Ja es pot consultar el resultat de les àrees 1, 2 i 3 de la prova del nivell C1 strong>que es va realitzar el dissabte 31 d'octubre strong>.


Els resultats de la primera jornada tenen caràcter eliminatori. Els aspirants que no hagin superat la puntuació mínima exigida en cadascuna de les tres àrees, no podran presentar-se a l'àrea d'expressió oral del dia 28 de novembre.


Els aspirants que hagin superat les tres àrees de la primera jornada strong>, podran consultar pròximament l'hora de convocatòria per a realitzar l'àrea d'expressió oral en la pàgina de la JQCV.

Els tràmits de revisió i reclamació s'iniciaran una vegada publicada en el DOGV strong>la resolució de publicitat de resultats finals. Les sol·licituds presentades abans que començo el termini establert es consideraran fora de termini per extemporànies.Resultats http://aplicaciones.edu.gva.es/abc/i_polin/es/primerajornada_jqcv2.aspresultados examen c1Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.