Treball
Oposicions

Resolución OPE 2016 enfermera/o turno libre / Resolució OPE 2016 infermera/o torn lliure

Resolución OPE 2016 enfermera/o turno libre / Resolució OPE 2016 infermera/o torn lliure
15 / 01 / 2021 | Intersindical Salut

Conselleria de Sanidad Universal y Salud PúblicaListado definitivo ope Enfermería Turno Libre.

RESOLUCIÓN de 12 de enero de 2021, de la directora general de Recursos Humanos, por la que se modifica la Resolución de 20 de febrero de 2020, del tribunal del concurso-oposición para la provisión de vacantes, por el turno libre, de enfermero o enfermera de instituciones sanitarias de la Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública, por la que se hace pública la resolución definitiva del Concurso oposición.

http://www.dogv.gva.es/datos/2021/01/15/pdf/2021_299.pdf

//

Conselleria de Sanitat Universal i Salut PúblicaLlistat definitiu ope Infermeria Torn Lliure.

RESOLUCIÓ de 12 de gener de 2021, de la directora general de Recursos Humans, per la qual es modifica la Resolució de 20 de febrer de 2020, del tribunal del concurs oposició per a la provisió de vacants, pel torn lliure, d'infermer o infermera d'institucions sanitàries de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual es fa pública la resolució definitiva del Concurs oposició.

http://www.dogv.gva.es/datos/2021/01/15/pdf/2021_299.pdf

turno libre resolución ope 2016Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.