Oposicions

Resolució definitiva del concurs oposició pel torn lliure, de zelador o zeladora

Resolució definitiva del concurs oposició pel torn lliure, de zelador o zeladora
09 / 07 / 2021 | Intersindical Salut

RESOLUCIÓ de 2 de juliol de 2021, de la directora general de Recursos Humans per la qual es modifica la Resolució de 20 de gener de 2021, del tribunal del concurs oposició per a la provisió de vacants, pel torn lliure, de zelador o zeladora d'institucions sanitàries de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual es fa pública la resolució definitiva del concurs oposició.

ANNEX LLISTAT EN Enllaç al DOGV :
https://dogv.gva.es/datos/2021/07/09/pdf/2021_7493.pdf

Contra la present resolució podran interposar-se els recursos previstos en la base octava de la convocatòria.

concurs oposicióDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

Traductor
Relacionat