RECORDA ! TCAE. PROVES SELECTIVES 16-09-2018 10.00 hores.

Recorda: 16 de setembre 2018 10.00 hores PROVES SELECTIVES CATEGORIA TÈCNIC/A EN CURES AUXILIARS D'INFERMERIA. TCAE

13 / 08 / 2018 | Intersindical Salut

Consulta la relació definitiva d'admesses i admessos i tota la informació sobre localitats i aules de celebració de les proves.

Important:

Revisa la teua planilla de treball, si tens torn de treball la nit prèvia o el mateix dia de l'examen, no te n'oblides de tramitar, per escrit, el teu permís per assistir a l'examen. Estem a la teua disposició, si tens problemes en la tramitació del permís, contacta amb nosaltres a la secció on estem

Pots trobar informació d'interés si visites les seccions de la nostra web salut.intersindical.org

tcae opossició opo 2016 exàmenDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

Traductor