Reclamació

Publicat acord sobre l’abonament dels dies de la paga extraordinària de desembre de 2012.

Abonament dels dies reportats al personal funcionari i estatutari

11 / 02 / 2015 | Intersindical Salut

RESOLUCIÓN de 2 de septiembre de 2014, del consejero de Hacienda y Administración Pública

Havent recaigut sentències que han vingut pronunciant-se en el sentit de reconèixer el dret de les persones recurrents a percebre la paga extraordinària del període fins a l'entrada en vigor del Reial decret Llei 20/2012, s'ha estimat convenient i possible abordar, per part de la Conselleria de Sanitat, l'abonament dels 44 dies corresponents de la paga extraordinària de desembre de 2012.
Abonament dels dies reportats al personal funcionari i estatutari:
1- S'abonarà la quantia corresponent als quaranta-quatre dies reportats, d'1 de juny a 14 de juliol, de la paga extraordinària del mes de desembre de 2012, en funció del temps treballat, al personal funcionari i estatutari que es trobava en actiu entre aquestes dates.
2- L'abonament dels dies reportats de la paga extraordinària del mes de desembre de 2012, es farà efectiu, com a màxim, en la nòmina corresponent al mes de gener de 2015.
3- Aquest abonament s'aplicarà d'ofici a tot el personal que es trobe d'alta en la nòmina corresponent al mes de gener de 2015.
4- El personal que no es trobe d'alta en la nòmina corresponent al mes de gener de 2015 i tinga meritacions relatives a la paga extraordinària de desembre de 2012, haurà de comunicar-ho individualment i dirigir-ho a l'òrgan competent en matèria de personal de la consellería, entitat o departament de salut/centre de gestió en el qual prestara els serveis que acrediten la citada meritació. (Contacta amb el teu delegat/a sindical del teu departament).
5- No serà aplicable al personal que haja percebut la liquidació corresponent a la paga extraordinària objecte del present acord o al que se li abone per execució de sentència judicial ferma o per qualsevol altra causa.

paga extraordinàriaDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.