Formació

Publicació de la segona convocaòria del PLA DE FORMACIÓ CONTINUADA DE L’EVES 2021.

Publicació de la segona convocaòria del  PLA DE FORMACIÓ CONTINUADA DE L’EVES 2021.
07 / 06 / 2021 | Intersindical Salut

Amb data 7 de juny de 2021 s'ha publicat en la pàgina web de la EVES la segona convocatòria del Pla de Formació Continuada 2021, per la qual es convoquen accions formatives del Pla de formació del personal al servei de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Aquesta convocatòria és continuació de la publicada en el DOGV de 4 de febrer de 2021, mitjançant la Resolució de 28 de gener, de la Direcció General de Funció Pública.
https://eves.san.gva.es/web/guest/campus-virtual

El termini de presentació de sol·licituds serà de 10 dies naturals a comptar des de l'endemà al de la publicació d'aquesta convocatòria en la pàgina web de la EVES, donarà començament el dia 8 de juny i finalitzarà el dia 17, tots dos inclosos.

Podrà participar en les activitats relacionades en l'annex I i II el personal d'institucions sanitàries i de qualsevol altre centre de caràcter assistencial o en el qual es realitzen funcions de salut pública, gestionat per la Conselleria, sempre que reunisca els requisits específics establits, si escau, per a cada activitat.

La sol·licitud dels cursos es realitzarà utilitzant Google Chrome com a navegador, en el següent enllaç:
https://eves.san.gva.es/web/guest/campus-virtual

Les incidències i consultes hauran de dirigir-se necessàriament al correu electrònic, .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic), indicant el seu DNI, nom complet i telèfon.

Enllace bases i annexos :
https://eves.san.gva.es/c/document_library/get_file?uuid=f45fbfa8-6efe-465d-b04d-58e2487f6c0e&groupId=10128

formaciócontinuada evesDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.