Borses

PROCEDIMIENTO EXTRAORDINARIO BOLSA DE TRABAJO // PROCEDIMENT EXTRAORDINARI BORSA DE TREBALL

30 / 04 / 2020 | Intersindical Salut

La Conselleria de Sanidad convoca un proceso extraordinario de apertura de la bolsa de trabajo para la inscripción del personal que se encuentra realizando el último año de la formación sanitaria especializada para las titulaciones universitarias de grado/ licenciatura/ diplomatura de Medicina, Farmacia, Enfermería y ámbito de la Psicología, la Química, la Biología y la Física.

INFORMACIÓN SOLICITUD https://www.gva.es/es/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=73542&version=amp
REUNIÓN CONSELLERIA https://drive.google.com/file/d/1V9t0A1G8rvUdp3WBgN2v6IigQbbNzNwq/view


PLAZO: La presentación de solicitudes permanecerá abierta desde el 30 de abril de 2020 hasta el día 11 de mayo de 2020.


LUGAR DE PRESENTACIÓN https://www.tramita.gva.es/ctt-att-atr/login.html#asistente/ds

ANEXO I - CATEGORÍAS https://www.gva.es/downloads/publicados/EP/ANEXO_I__CATEGORIAS.pdf

ANEXO II - DEPARTAMENTOS DE SALUD IISS https://www.gva.es/downloads/publicados/EP/ANEXO_II_DEPARTAMENTOS_DE_SALUD_DE_INSTITUCIONES_SANITARIAS.pdf

ANEXO III - REQUISITOS TITULACIÓN https://www.gva.es/downloads/publicados/EP/anexo_III_requisitos_titulacion_cas.pdf

____________________________

La Conselleria de Sanitat convoca un procés extraordinari d'obertura de la borsa de treball per a la inscripció del personal que es troba realitzant l'últim any de la formació sanitària especialitzada per a les titulacions universitàries de grau/llicenciatura/diplomatura de Medicina, Farmàcia, Infermeria i àmbit de la psicologia, la química, la biologia i la física.

INFORMACIÓ SOL·LICITUD https://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=73542&version=amp
REUNIÓ CONSELLERIA https://drive.google.com/file/d/1ERf1gJ8pZ02ux0lWiOouhnHZYhgxyY5n/view


TERMINI: La presentació de sol·licituds romandrà oberta des del 30 d'abril de 2020 fins al dia 11 de maig de 2020.


LLOC DE PRESENTACIÓ https://www.tramita.gva.es/ctt-att-atr/login.html#asistente/ds

ANNEX I - CATEGORIEShttps://www.gva.es/downloads/publicados/EP/ANEXO_I__CATEGORIAS.pdf
ANNEX II - DEPARTAMENTS DE SALUT IISS https://www.gva.es/downloads/publicados/EP/ANEXO_II_DEPARTAMENTOS_DE_SALUD_DE_INSTITUCIONES_SANITARIAS.pdf
ANNEX III - REQUISITS TITULACIÓ https://www.gva.es/downloads/publicados/EP/anexo_III_requisitos_titulacion__tr.pdf

trabajo medicina, farmacia, enfermería y ámbito de la psicología, la química, la biología y la física. informacion bolsaEl comentari no està disponible a l'entrada d'aquest canal.
  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

Traductor