Treball

OPO 2016 Convocatòria Facultatiu especialista en Psicologia Clínica

13 / 12 / 2016 | Intersindical Salut

RESOLUCIÓ de 25 de novembre de 2016, del director general de Recursos Humans i Econòmics, per la qual es convoca un concurs oposició pel torn d’accés lliure per a la provisió de vacants de facultatiu especialista en Psicologia Clínica d’institucions sanitàries de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

RESOLUCIÓ de 25 de novembre de 2016, del director general de Recursos Humans i Econòmics, per la qual es convoca concurs oposició pel torn de promoció interna per a la provisió de vacants de facultatiu especialista en Psicologia Clínica d’institucions sanitàries de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

Convocatòria torn lliure
Convocatòria promoció interna

psicologia clínica opo 2016 concurs oposicióDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.