Treball
Oposicions

Modificació temari.  Concurs oposició superior tècnic d’administració sanitària de l’Administració de la Generalitat

Modificació temari.  Concurs oposició superior tècnic d’administració sanitària de l’Administració de la Generalitat
25 / 05 / 2021 | Intersindical Salut

RESOLUCIÓ de 14 de maig de 2021, de la directora general de Recursos Humans, per la qual es modifica la Resolució de 4 de maig de 2021, de la directora general de Recursos Humans, per la qual es convoca concurs oposició per a la provisió de vacants del cos superior tècnic d'administració sanitària de l'Administració de la Generalitat, escala de farmacèutics o farmacèutiques d'administració sanitària (A1-S02-02), funcionaris o funcionàries d'administració especial, dependents de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Nou temari en DOGV (25/5/21):
https://dogv.gva.es/datos/2021/05/25/pdf/2021_5646.pdf

concurs oposicióDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.